2009. ápr. 15.

Amerika, Zombiföld

What The Holy Post? #3

Sajnos az, ha egy celebrity darabokra veri szét egy paparazzi kameráját, vagy esetleg magát az embert is megüti, nem hír. Ha ez a celebrity Woody Harrelson, akkor még kevésbé, hiszen neki legutóbb 2006-ban volt ilyen ügye. Viszont, ha azzal védi magát, hogy még túlságosan benne volt a filmbeli karakterében, ezért a TMZ.com fotósára azt hitte, hogy egy zombi, és ezért támadta meg, na azt már érdemes közzétenni.

Harrelson a Zombieland című film forgatásáról tért haza és mivel ott 0-24 zombikat öldökölt, már a paparazzi nyakának is nekiugrott. (videó) Akármennyire is idegesítő lehet, ha egy paparazzi követ mindenhová, de ha ezzel nyeri a pert, akkor tuti nem működik normális az USÁban az igazságszolgáltatás. Aztán a fene tudja, az internet tele van most Woody vs. Zombi cikkekkel, mindenki rajta röhög, lehet, hogy csak ügyesen promotálja a következő filmjét, bár ki lehet az az elmebeteg producer, aki azt tanácsolja a színészeinek, hogy verjenek paparazzikat, legalább annyira, hogy az feljelentse őket testi sértésért, és utána hivatkozzanak a filmre. Talán ez mégsem igaz, viszont véletlen-reklámnak tökéletes.

Utóirat:
Amikor a bejegyzéshez kerestem a videót (amit sajnos nem lehet beágyazni, tehát kattintanotok kell) a TMZ oldalán, látom, hogy a legfrissebb bejegyzés egy reptéri beszélgetés Samuel L. Jacksonnal (videó), aki szépen kiröhög a paparazzist, amiért hagyta, hogy Woody Harrelson megverje. Hihetetlen, hogy ez a csávó, hogy tud ennyire cool lenni, az a cucc senki másnak nem állna ilyen jól.

via Randomstuff via CNN

1 megjegyzés:

  1. még jó, hogy a Született Gyilkosok forgatása után nem futottam össze Woodyval xD

    VálaszTörlés