2009. ápr. 1.

What The Holy Post? #1

A What The Holy Video rovatunk mintájára, az interneten fellelhető hírportálokról és blogokról gyűjtögetünk olyan bejegyzéseket, amikkel halvány fogalmunk sincs mit csináljunk. Az első egy teljesen random szörfölgetés végeredménye, amely a náci vezér gyerekkoráról tár fel újabb infókat.

Rajzfilmfigurák képei után kutatva, Donald Soffritti oltárian vicces öreg szuperhőseire kattintva találtunk a 123.hu nevű weboldalra (amin ugyan első ránézésre még talán látunk is valami érdekeset, de a K&H Jamiroquai „„imitátor” imitátor” , úszó kisgyerek, hullámvasút is színes duplo kombót tartalmazó fejléc nem ígér túl sok jót).Az infúzióra kötött Pókember és a bélgázt eregető Superman nézegetése közben pedig természetes, ha a kapcsolódó linkek közül a Hitler nevét tartalmazó hivatkozás felkelti az ember figyelmét.
Eszerint a 2008-as cikk szerint egy norvég privát háborús múzeum igazgató A.H. monogrammal ellátott Disney figurákat talált, A. Hitler szignóval ellátott festmények mögött. William Hakvaag szerint ezek tuti, hogy a náci vezér rajzai, az idő stimmel, és hosszabb kutatásai alapján kiderítette,hogy Hitler szerint a Hófehérke és a Hét Törpe volt legjobb film. Ever. Meg különben is miért dugtak volna el hamis Szende, Morgó, Kuka képeket egy Hitler stílusával megegyező tájkép mögé?

Kapcsolódó linkek:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése