2009. júl. 2.

Predatorok BKV-s karszalaggal

07.02. UPDATE:
Most már hivatalosan is Antal Nimród rendezi az új Predatort.

06.23. EREDETI POSZT
A lationreview értesülései szerint Antal Nimródnak elég nagy esélye van arra, hogy egy csúnyán elszabott franchise újraindítson. Először azt hittük Rodriguez rendezi, de ő csak a producere lesz, aztán jött a hír, ami sokak szemében felcsillantotta a reményt, hogy Neil Marshall fogja rendezni a Predator rebootot. Ráadásul ő már bizonyított is ilyen téren, gondoljunk csak a Descentre, vagy akár a Doomsday vérfürdőire (nem azt mondom, hogy a film nagyon jó volt, de az akciójelenetek oda voltak téve). Most pedig arról számolt be El Mayimbe a már említett oldalon, hogy a nagy közönség és szakmai kedvenc Kontroll rendezője a producer jelenglegi kedvence.
Hát nagyon reméljük, hogy a mi Nimródunk a kellemesen szar Vacancy és most készülő Armored (amiben meglepően sok nagy név szerepel) című heistfilmje után egy újabb nagy lehetőséghez jut Hollywoodban. És remélem azt is, hogy nem felejti el a jó magyar közönségfilmet sem, aminek egyik nagy villanása egyértelműen a Kontroll volt.

6 megjegyzés:

  1. Most saját forgatókönyvön is dolgozik, amit Mo.-n forgatnak majd, Szarvasgomba címmel.Nem hagy el minket teljesen.(:

    VálaszTörlés
  2. Szarvasgomba? Thriller disznókkal a főszerepben? Gasztrodráma? Érdekes.

    VálaszTörlés
  3. (??) mérgező szarvasgombán nevelkedett predator az etyeki erdőben...

    VálaszTörlés
  4. Én a Kontrollt nagyon szerettem, a Vacancyről azt súgták a megérzéseim, hogy szar, ergo nem néztem meg. Aztán be is bizonyosodott, hogy az. Az Armored trailere pedig nem ígért többet egy közepes akciófilmnél, bár Rodriguez azt látva döntött Nimród mellett.

    VálaszTörlés
  5. Hát, én még a megjelenéskor megnéztem a Vacancy-t puszta kiváncsiságból... Hát, valóban sz@r az egész, ráadásul "lopott anyagból" készült kb...
    Azért megnézem majd az Armored-öt is, ennyit megteszek Nimródért :) Úgyis kezdem már unni a jó filmeket :)

    VálaszTörlés