2009. márc. 15.

The Goon a vásznon - az első képek


Láttunk már pár példát amikor egy elismert rendező egy animációs film produceri székébe ül. Láttuk Tim Burton mit kezd a stop-motionnel. De ahogy az egyik legtökösebb képregényes zombigyilkos sztoriját David Fincher fogja a kezei közé, az sokunk szívét megdobogtatja.
Eric Powell The Goon-ja egy indie kiadónál, az Avatar Pressnél indult mostmár a Dark Horsenál ünnepli 10. születésnapját. A történet egyszerűen összefoglalva arról szól, hogy a főhős egy kigyúrt gorilla, aki a nagypofájú, késimádó haverjával zombikat gyilkol, hogy végül elkapják a falu főgonoszát a Zombi Papot. „Knife to the eye”. Persze ez ennél sokkal bonyolultabb, és a stílusa is sokkal erőteljesebb és zseniálisabb, mint az előbb rögtönzött szinopszisom.
A Comic-conon már megjelent egy olyan plakát, miszerint a film cooming soon. Időközben felvetette fejét az a hír is, hogy a film a Blur Studionál landolt, méghozzá a Hetedik, a Harcosok klubja, és a Benjamin Button rendezője lesz a producere (Egy szerelmes film után egy zombihentelős animációs film?! Cool!), a forgatókönyvet pedig más nem is írhatná, mint Mr. Eric Powell. Tegnap pedig felkerültek az AICN-re a korai képek a karakterekről.
Természetesen itt a Mocskon is meg fogjuk ünnepelni - egy kicsit késve bár - ezt a szülinapot egy The Goon cikk sorozattal, és reméljük most már kezdenek kijózanodni a mulatságból azok a szerencsések, akik Nashvilleben a bulizhattak, és lesznek majd valahol, legalább képes, beszámolók. Addig is nézegessétek a képeket és írjátok a véleményeteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése