2009. márc. 21.

Ha a geek pólót akar venni

Akkor érdemes ellátogatni a shirt.woot oldalra, ami egy érdekeset csavarint a netes pólósvásárláson. Először is, mindenki csinálhat saját accountot, amivel tölthet fel az oldalra pólóterveket a különböző úgynevezett derbykre, amik tulajdonképpen egy tematika köré épülő versenyek. Aztán a szavazatok alapján nyerő pólótervek eladásra kerülnek, de naponta csak egy darab és olcsó áron.
A kreatívabb exercise és myths and legends mellett megjelennek a klasszikus film cím, TV-sorozat cím interpretációk is. No ez az medence amiben minden geek szívesen megfürödne, nagyon humoros átiratai vannak a különböző klasszikusoktól (Knight Rider, Twin Peaks, Clockwork Orange), az új jelenleg TV-ben és moziban futó filmekig (Lost, Pushing Daisies, Dark Knight) és találhatók igazi csemegék is, mint az itt oldalt látható Mythbusters (nálunk Állítólag néven futó Discoverys sorozat) újragondolása.
Figyeljétek az éppen aktuális versenyeket, akár a woot.blogon vagy kövessétek őket twitteren, ahogy mi is tesszük. Ha pedig éppen egy jó pólót árusítanak, akkor ne hagyjátok ki az alkalmat, 10$ simán megéri még a mostani árfolyamokkal is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése