2009. márc. 16.

Kulturális főváros, mi?!

Több, meg nem erősített pécsi forrás szerint (vagy másképpen: egy csomó ember itt arról beszél, hogy) a városvezetés a héten bejelenti a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa programnak vagy a lemondását, vagy az elhalasztásának kérelmezését.

...

7 megjegyzés:

  1. Hát ennél cikibbet nagyon el se tudok képzelni, legalább erőlködtek volna, és égtünk volna le úgy, hogy pár sor tégla már fel van rakva.

    VálaszTörlés
  2. ha valaki bosszantani akar, az EKF téma bedobásával garántáltan eléri a célját. ha nem is igaz a pletyka, a sok suttyó már így is teljesen kiherélte az amúgy teljesen izgalmas és korrekt nyertes pályázat szellemiségét + a főbb projektekből szinte semmi nem fog megvalósulni.

    VálaszTörlés
  3. srácok ne menjünk át story magazinba, majd ha hír lesz akkor....

    VálaszTörlés
  4. lehet h szenzáció hajhász kissé a poszt, és örülnék, ha csak egy médiahackről lenne szó. de nem lehet elmenni amellett szó nélkül, hogy egy óriási lehetőséget csesztek el, és egetnek le egy egész várost, sőt országot. és hiába a szokásos nyugtatgató kommunikáció, mindenki látja pécsen, hogy nem történik semmi, és aki egy kicsit utánajár a dolgoknak(a mocskon majd hamarosan fogunk), rájön, h teljesen logikus döntésnek tűnik az elhalasztás.

    amúgy meg mibajod a story magazinnal?:)

    VálaszTörlés
  5. dehát ezt mindenki tudja, azért az elhalasztástől sztem messze vagyunk, itt óirási pénzekről van szó, úgyh nem gondolom h ez nagyon valószínű. Inkább beégetik a várost minthogy elveszítsék a lét.
    egyébként meg a story teljesen jó, de csa ka WCn:)

    VálaszTörlés
  6. jaaj pedig eleinte volt ám lelkesedééés:)

    VálaszTörlés
  7. Cikinek tényleg ciki!most aztán kell Pécsnek magyarázkodni hova a sok pénz!
    De szerintem elég lett volna össze szedni a szemetet csinálni pár fesztivált színház komolyzene a képeket meg szobrokat meg fotókat kiállitani és kész minek építeni bármit is pécsnek??! Nem kell mélygarázs meg konferencia terem meg ilyesmi hogy kulturális főváros legyen!PÉCS SZÉP CSODÁS AZ VOLT 5ÉVE IS 10ÉVE IS MOST IS AZ ! Szóval szerintem nem az épitásen van a hangsúly mert pécs minden hogyan kulturális város...csocsó

    VálaszTörlés