2009. márc. 19.

What The Holy Video? #1

Első rovatunk megszületésének lehettek tanúi a web 2.0 örökkévalóságában. Ünnepeljetek, örüljetek! A gyermek neve: What The Holy Video? (WTHV?). A név magáért beszél. Mi az amit látunk? Fan klip, vírus videó, egy újabb mém, furcsa megoldások, megválaszolatlan kérdések. A net minden eldugott zugából összeszedett videók, amikkel nem igazán tudunk mit kezdeni (egyelőre:).
Na akkor nézzük WTHV?


What’s in the Box?



Ha az Albert Heijn logóból nem tudja az ember, akkor a videó YouTube infoboxba beírt linkjéből abszolút kiderül, hogy valami holland fejlesztésű cuccal van dolgunk. Néha frankók a robbanások és a trükkök, párszor meg teljesen olyan, mintha animálva lenne. De amúgy mégis mi a franc ez? Azt írják test video, viszont a vírusmarketing uralta internet világában a képzett emberben lassan minden videó nézése után felmerül, hogy amit lát az egy jó, vagy egy kevésbé összerakott viral video. A különböző fórumokon az FPS-ek szakértői a Half Life 2 filmváltozatának valamilyen beharangozóját látják, az effektek gyanúsan hasonlítanak a játék hangjaira. A szkeptikus geekek szerint csak egy Half Life rajongói videó, direkt utalásokkal a játékra. A youtube-on még csak 83,265-en nézték, tehát még fiatal a videó. Valakinek valami ötlet, tipp, meg nem erősített információ?


Gobstopper (18+)


Egy Fűrész szerű horrorfilm előzetese, a Charlie és a csokigyárat átírva, sok vérrel és Christopher Lloyddal a főszerepben. Nem tudom eldönteni, hogy az új horror irányzat kedvelőinek, a Vissza a jövőbe trilógia rajongóinak, vagy a Dennis, a Komisz nézésére kényszerített gyerekeknek, akik a Kukorica gyermekei bármelyik részét szívesebben néznék, mint a protkómentes Walther Matthaut?!

Teljesen idióta tinihorror klissék, zseniális Christopher Lloyd, és véreszszájú kannibál umpa-lumpák. Akár még egy jópofa hülyeség lehetne, amin mindenféle fura állapotokban jót lehet röhögni, viszont ebből biztos nem lesz folytatás, mert ez csak a Funny or Dieos (ahonnan biztos csemegézünk majd még) fiúk-lányok munkája, azzal az egyszerű céllal, hogy megnevettessenek bennünket.

"We are the secret ingredient!"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése