2009. jún. 26.

"...a borból a minőséget legalizáld..."

Ki ne kapná fel a fejét a jó magyar borok hallatán?
Most mi is felfigyeltünk, hiszen július 3-án 12.00-20.00-ig másodszorra is megrendezésre kerül a VinAgora Borgála, a helyszín pedig az új építésű Vörösmarty téri üvegpalota lesz.


Az egynapos rendezvény keretében megtudhatjuk, hogyan is zajlik egy borverseny, illetve milyen szempontok alapján választhatjuk ki a legjobb minőségi borokat. Nem utolsósorban végig is kóstolhatjuk a borversenyre benevezett több száz bort, boronként mellékelve a versenyen elért részletes értékelésüket.

Ha már ott vagyunk, miért ne vennénk részt egy 50 perces tematikus borkóstolón is, melyen 8-10 féle kiemelkedő eredményt elérő bort ismerhetünk és ízlelhetünk meg egy képzett sommelier előadásában. Ezért a szolgáltatásért persze külön fizetni kell. A tematikus borkóstolások programjaira a borgála honlapján itt, vagy a helyszínen jelentkezhettek (egy része az előadásoknak már betelt, de még semmi sem késő).

Azok a bor iránt érdeklődők, akik már letudták a vizsgáikat, nem a VOLT fesztiválon lesznek, vagy ki tudnak venni egy szabadnapot, látogassanak el a borgálára. Csalódni biztos nem fogunk, művelődni és berúgni viszont biztosan!

Jegyár: 5000 Ft
Tematikus borkóstolás: 2000 Ft (előadásonként)

2 megjegyzés:

  1. Aki mind a 800 versenyben induló bort végigkóstolja, az a Mocsok nevében ajándékcsomagot és egy új májat kap :)))

    VálaszTörlés
  2. hm, és az ötrugó egyébként abszolút nem is sok ezé...
    hm...hm:)

    VálaszTörlés