2009. jún. 26.

Kezdetét vette a DumDum Győrben

Tegnap kezdetét vette a vasárnap reggelig tartó elektronikus fesztivál a győri Aranyparton. A jegyárak más nyári fesztiválokhoz képest barátságosnak mondhatók (napijegy: 3000.-, bérlet: 6200.-), ez persze adódik abból is, hogy a nagyobb fesztiválokon megszokott temérdek előadó helyett itt mindössze 3 zenei színpad programjából szemezgethetünk.


A felhozatal ennek ellenére sem gyenge, tegnap Palotai után a brit Audio Bullys és a francia DJ Feadz szórakoztatták a még foghíjasnak mondható közönséget (és persze minket - hiszen ott voltunk), de a fesztivál nagyjai még hátravannak, így valószínűleg a rossz idő ellenére is többen zarándokolnak el az utolsó két napra.
Ma este Paolo Mojo, Darren Emerson és a Freestylers DJ Set is képviselteti magát az ígéretesnek mondható rendezvényen. A szombati zárónapon a King Unique, Florian Meindl és Oliver Huntemann lesznek az igazán nagy nevek, akik miatt kár lenne otthon maradni.

Aki teheti (és aki szereti) a rossz idő ellenére is menjen, esőtől sem kell annyira megijedni, hiszen a zenei sátrak esőbiztosnak mondhatók.
Győr pedig amúgy is megér egy misét!

1 megjegyzés: